ainonia

Tietosuojaseloste

Ainonia (3095117-3) on yritys, joka on keskittynyt veistosten ja taidekeramiikan valmistamiseen ja myymiseen. Verkkosivuston osoite on https://ainonia.fi. Sivuston ylläpitäjä on Aino Eeronheimo.

Mitä henkilötietoja kerään ja miksi

Omat yhteystietosi

Kun tilaat tuotteita verkkokaupasta, tarvitsen yhteystietosi tilauksen toimittamista ja asiakaspalvelua varten.

Kommentit

Kommentointi on toistaiseksi poistettu käytöstä verkkosivuilta. Voit lähettää viestejä ja kommentteja sähköpostin, Instagramin ja Facebookin välityksellä. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero löytyvät alatunnisteen vasemmasta reunasta. Ainonian Instagram- ja Facebook-sivuille pääset klikkaamalla alatunnisteen oikeassa reunassa olevia kuvakkeita.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Sivusto kerää tilastoja vierailijoiden käyttäytymisestä sivuilla. Ylläpitäjä voi tarkastella tilastoja.

Tietojasi ei luovuteta eteenpäin

Ainonia on yhden ihmisen yritys, joten sivuille tallennetut henkilötietosi näkee ainoastaan Aino Eeronheimo. Jos tilaat tuotteita verkkokaupasta, ainoastaan tavarantoimittajat näkevät kuljetusta varten annetut tiedot. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, elleivät ylläpidolliset, juridiset tai tietoturvaan liittyvät syyt edellytä sitä.

Tietojen säilyttäminen

Tietoja säilytetään toistaiseksi asiakaspalvelua varten.

Sinulla on oikeuksia omiin tietoihisi.

Voit halutessasi pyytää koostetta omista henkilötiedoistasi tai pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.